2018-02-26 07:52:40• hírek • (x)

Felvásárlót keresel zöldségedre, gyümölcsödre? Itt a megoldás

Szívesen termelnél zöldséget vagy gyümölcsöt, de félsz, hogy nem találnál rá vevőt? A Konzervgyár Kft. most kész megoldást kínál számodra.

A Konzervgyár Kft. 2010-ben kezdte meg tevékenységét, s már a kezdeti pillanattól kezdve az volt a célja, hogy közvetlenül a termelőktől vásárolja fel a nyersanyagokat. Ennek érdekében a cég azonnal a termelőkkel köti meg a szerződéseket, kihagyva a láncból a közvetítőket. S hogy miért is előnyös ez a kapcsolat? Mivel így a termelők piacképes áron adhatnak túl portékáikon anélkül, hogy a piacon kellene ácsorogniuk vagy házalniuk kellene.
 

A cég mostantól minél több kis- és nagytermelővel szeretné megismertetni az uborka-, paprika-, meggy-  és szilvatermesztés csínyját-bínyját, emellett pedig még biztos kereseti forrást is biztosítanak számukra. A későbbiekben pedig a bozdavirágban és a bodzabogyóban rejlő lehetőségeket is szeretnék kiaknázni.
 

Ha úgy érzed, szimpatikus neked a cég által képviselt gondolatvilág és szívesen vágnál bele a zöldség- vagy gyümölcstermelésbe, akkor nincs más dolgod, mint felvenni a kapcsolatot a Konzervgyár Kft.-vel. A cég ugyanis a termeléshez szükséges eszközöket és alapanyagokat is a rendelkezésedre bocsátja. Kapsz palántákat, műtrágyát, növényvédő szereket, de még a fóliáról és a csepegtetőrendszerről is gondoskodnak. Mi több, a cég szakértői hasznos tanácsokkal is ellátnak.
 

Amennyiben Szatmár, Szilágy, Máramaros vagy Bihar megyében laksz és belevágnál a termesztésbe, érdeklődni és jelentkezni a sckonzervgyar@yahoo.ro címen vagy a 0744 400 137-es telefonszámon lehet, vagy személyesen Nagykárolyban a Calea Mihai Viteazul 121/E szám alatt.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: