2018-06-07 08:59:24• hírek • Bede Emőke

Felújítják a szökőkutakat

Hosszas várakozás után megújulnak Szatmárnémeti szökőkútjai, a medencék rendbehozása mellett a vízvezetékeket is kicserélik.

Egy impozáns szökőkút nem csak egy város képét teheti szebbé, de a víz díszítő, felüdítő jellege miatt a nyári kánikulában is kellemes lehet a kút közelében eltölteni pár nyugodt percet. Szatmárnémeti több parkjában is találkozhatunk ilyen alkotásokkal, azonban az idő ezek felett sem múlt el nyomtalanul, csorbítva ezáltal az általuk nyújtott élményt.
 

Viszont végre szebb napok köszöntenek szökőkútjainkra, ugyanis a polgármesteri hivatal felújítja őket. A folyamat során nem csak a kutak medencéit hozzák rendbe, hanem a vízvezetékeket is kicserélik újakra. Ezt követően pedig esztétikailag is új arculatot kapnak a vizes látványosságok.
 

A munkálatok első állomása a Vasile Lucaciu Park volt, de már a Soarelui-ban is nekiláttak a feladatnak. Utóbbi esetben a vízszabályzó rendszert is korszerűsítik, hogy az utóbbi években tapasztalt problémákat teljes mértékben elhárítsák.Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: