2012-07-04 10:47:15• hírek • Kocsis Zoltán

Felújítják a Petőfi utcában található közhivatalt?

Többek között Szatmárnémeti piacainak a felújítása és a Petőfi utcában található közhivatal renoválása is szóba került azon a megbeszélésen, amelyet Eugeniu Avram prefektus kezdeményezett.

A kormánybiztos meghívásának eleget tett Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke, Dorel Coica, Szatmárnémeti polgármestere és Cristian Sasu alprefektus. Megállapodás született arról, hogy minden hét keddjén találkoznak majd, hogy megbeszéljék a két önkormányzat legfontosabb problémáit.

A keddi megbeszélésen szóba került az útlevél-, a jogosítvány és a gépjármű-bejegyzési osztálynak otthont adó, a Petőfi utcán található ingatlan felújításának szükségessége. Egy másik téma volt, hogy a jelenleg állami tulajdonban lévő szatmárnémeti iskolai táborokat átvenné a Megyei Tanács. A harmadik pont Szatmárnémeti piacainak modernizálása volt, ahol a tervek szerint a jövőben nagyobb teret kapnának az őstermelők és kevesebbet a viszonteladók.

A megbeszélésen jelen volt Eugenia Sabou, a Megyei Nyugdíjpénztár vezetője is, mivel terítékre került a nyugdíjasok számára ingyen biztosítandó tömegközlekedés. Ennek lehetőségeit, a költségek megtérítésének módozatait vizsgálták.

Felújítanák az útlevélosztály épületét

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: