2018-08-24 09:38:04• hírek • (x)

Felújítanál, de híján vagy a pénznek? Van megoldás!

Egy-egy felújítási munkálat igencsak le tudja meríteni bankszámlánkat, egy teljes építkezésről nem is beszélve. Sokan épp ezért halogatják hosszú évekig a munkálatokat, pedig van ám más megoldás is, mint az állandó kuporgatás.

Mostantól ugyanis a Lebada üzleteiben részletre is vásárolhatsz a Transilvania Bank által kibocsátott STAR hitelkártyának köszönhetően. A hitelkártya adta lehetőséggel élve dönthetsz akár úgy is, hogy 12 hónapos, kamatmentes részletre vásárolsz a Lebadában, kevésbé terhelve le ezáltal a családi kasszát.
 

Ha tehát felújítás alatt állsz és szükséged volna néhány doboz padlólapra vagy falicsempére, esetleg egy bojlerre, új fürdőkádra vagy a legújabb trendeknek megfelelő berendezési tárgyakra, akkor mindenképp érdemes ellátogatnod a Lebada üzleteinek egyikébe, de ne felejtsd otthon a STAR hitelkártyádat sem. A profi munkatársak nem csak a legjobb választás meghozásában segítenek majd, hanem a részletfizetéssel kapcsolatban is mindent készségesen elmagyaráznak.



A Lebada immár öt helyszínen várja vásárlóit. Megtalálod őket Szatmárnémetiben a Lucian Blaga 8. szám alatt, a Gheorhe Baritiu 27. alatt, de van üzletük a Károlyi úton is, a 15. szám alatt, illetve az Independentei sugárút UH8-nál is. Ha Nagykárolyban laksz, akkor sem kell kétségbe esned, ugyanis a Gencsi út 15. szám alatt is megtekintheted a Lebada kínálatát.
 

Térj be tehát STAR hitelkártyáddal a legközelebbi Lebada üzletbe, és használd ki a kamatmentes részletfizetés adta lehetőséget. Siess, ugyanis az akció csak augusztus 27-ig tart.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: