2012-05-29 08:15:20• hírek • Blikk.hu

VV Kinga nem tud szabadulni VV Attilától

Ördög Nóri (30) öccsével, Árpival (27) került közelebbi kapcsolatba VV Kinga (22), a ValóVilág egykori cselszövője. Csakhogy VV Attilától (32) nem tud elszakadni, a villa összeférhetetlenje pedig mindent megtett, hogy megtorpedózza a bimbózó románcot.

A Csillag Születik műsorvezetőjének testvére lapunk információi szerint többször is randizott a szőke címlaplánnyal, kapcsolatuk azonban nem mélyülhetett el.

- 2-3 hónapja került közel egymáshoz Kinga és Árpi, nemegyszer randiztak is. Árpi el tudta volna képzelni, hogy kapcsolat alakuljon ki köztük, Kinga viszont - úgy tűnik - még mindig Attila bűvköré­ben él, a fiú teljesen átmosta az agyát. Lelkileg sakkban tartja, játszik vele - osztotta meg lapunkkal egy neve elhallgatását kérő ismerős, aki szerint a villa egykori összeférhetetlenje a való életben is rászolgált nevére, hiszen a szőke villalakó és Árpi egyik randija épp Attila miatt sült el balul.

- Kinga és Árpi épp egy belvárosi étteremben találkozott, amikor meglátták az egyik asztalnál Attilát és Pétert. Nem szerettek volna balhét, ezért kérték a számlát, hogy távozzanak. Mire kifizették a cechet, Attila és Péter már szintén elhúzott. Pár perccel később Attila küldött egy üzenetet Kingának: Köszi szépen, hogy kifizettétek a mi sörünket is. Nem tudom, hogy lehet ennyire kicsinyes egy ember, aki nemrég nyert 12 millió forintot. Árpi szerint Kinga még mindig Attilánál tart, ezért aztán nem jöttek össze végül - mesélte az ismerős. Megkerestük az érintetteket is, akik nem tagadták, vonzódnak egymáshoz.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: