2012-01-06 09:23:56• hírek • Blikk.hu

VV Kinga belezúgott Vastag Csabába

Teljesen belezúgott Vastag Csabába VV Kinga, a villa cselszövője szemmel láthatólag úgy viselkedik a 2010-es X-Faktor nyertese mellett, mint egy szerelmes csitri.

A szőke lány folyamatosan keresi Csaba társaságát, csüng mentora minden szaván, rajongása pedig már társának, Fecónak is szemet szúrt, akivel együtt készülnek produkciójukra, az X-Faktor héten.

– Vastag Csabai nagyon jóképű pasi, Kinga arcán, mimikáján lehet látni, hogy közeledne felé. A cselszövő villalakó azonban egyelőre még csak a riportszobában merte bevallani érzéseit – elemezte Kinga szokatlan viselkedését a villa dumagépe, lassan már mindenki számára egyértelmű lesz, vonzódik az X-faktoros énekeshez.

– Csaba mint pasi, kedves, aranyos, tündéri, ajándékot is kaptam tőle. Nehezen indult a közös munka, de pozitívan csalódtam benne. Nem úgy nézek rá, mint egy 14 éves rajongó, de azt veszem észre, hogy sokszor, ha egymásra nézünk, zavarban vagyok. Van köztünk valami... – mesélte nevetgélve, csillogó szemmel Kinga, mint egy kis szerelemes csitri.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kinga beleszeretett mentorába?

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: