2012-03-29 07:58:45• hírek • Blikk.hu

Nem örült a vetkőzésnek Kinga apja

Kiakadt lánya meztelenkedésén Kutai Kinga (22), azaz VV Kinga édesapja.

Kutai papa azt gondolta ugyanis, hogy a volt villalakót fehérneműben fotózzák majd a Playboy számára. A szőke szépség csak utólag merte elmondani apjának, hogy a legtöbb képen minden textilt ledobott magáról, és pőrén állt Nánási Pál fényképezőgépe elé.

VV Kinga álma teljesült azzal, hogy meztelenül fotózta őt a nyuszis magazin, ezért, mint mondja, akkor is igent mondott volna a felkérésre, ha szülei erőteljesen hadakoztak volna ellene. A lány hozta a formáját, kicsivel több mint egy hónap alatt 8 kilótól szabadult meg. Pedig bent a villában még amiatt panaszkodott, hogy meghízott a villában eltöltött hónapok alatt, azonban amint megérkezett a felkérés, kőkemény edzésbe fogott. Nem akarta, hogy élete álma azért ne váljon valóra, mert van rajta némi súlyfelesleg.

- Alig hittem a fülemnek, amikor megkerestek azzal, hogy vetkőzzek le. Ugráltam örömömben. Felnőtt ember vagyok, magam döntök az életemről, soha nem kérem ki a szüleim véleményét. Most sem tettem, ahogyan mindig, tényt közöltem velük, most éppen azt, hogy vetkőzni fogok. Szerencsére jó fej, laza szüleim vannak, bár apám nem rajongott annyira a meztelenkedésért. Nem is folytunk bele a témába, csak miután hazaértem a fotózásról. Na, akkor kiakadt! - árulta el Kinga, aki nem bánta meg döntését.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: