2012-09-04 09:36:19• hírek • Blikk.hu

Félti Jimmy sorsától édesanyja Zámbó Krisztiánt

Hazajött az Egyesült Államokból Zámbó Krisztián édesanyja, hogy fia mellett lehessen, amikor gyermeke próbára teszi képességeit az X-Faktorban.

Csoma Vera pontosan látja a felnőtté váló fiatalember tehetségét, ugyanakkor azt is, a sztárvilág nemcsak csúcsokkal, hanem hullámvölgyekkel is bőven tele van.

- Pontosan tudom, hogy Krisztián nagyon tehetséges, pici kora óta tisztában vagyok ezzel. Mégis nagyon sokáig kellett győzködnöm őt, mert épp az édesapja miatti tisztelet okán nem akart énekelni. Aztán amiatt is a lelkére kellett beszélni, hogy most jelentkezzen. Tartott ő is, mint ahogy én is az előítéletektől, hogy bántják az édesapja miatt, hiszen annyi rosszindulatú ember van... Rá kellett ébreszteni, hogy bízzon önmagában, mert ilyen apa mellett ez bizony nehéz - kezdte a Blikknek nyilatkozva az édesanya, aki rettenetesen félti Jimmytől született fiát.

Sosem volt titok, hogy a „Királyt", bár legendásan jószívű volt, beszippantotta a sztárvilág. Sokszor került depresszióba, az éjszakázás volt az igazi élettere, nem vetette meg a bulikat, és az ezzel járó összes földi jóval szívesen élt. Még pisztolyt is vett, amely később a vesztét okozta.

Természetesen Krisztiánt is anyai szeretettel félti édesanyja, nehogy ő is szembesüljön az egyszer már megtapasztalt problémákkal. Krisztiánnak sok mindenben követnie kell királyként istenített apja, Jimmy példáját. Ugyanakkor azt is láthatta, milyen veszélyei vannak a népszerűségnek, mire kell vigyázni, milyen hibákat nem szabad elkövetni, megismételni.

A cikk folytatásáért kattitnts ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: