2014-03-26 14:10:29• hírek • Feltetted már a nyári abroncsokat?

Feltetted már a nyári abroncsokat?

Gumicsere után autómosás - mert a kedved is jobb tavaszi napsütésben és csillogó autóban.

Az utóbbi száz év egyik legmelegebb telén vagyunk túl és reméljük, hogy az elmúlt időszak egyik legszebb tavasza köszönt ránk. Ragyogó napsütésben már be lehet vállalni egy-egy kirándulást, piknikezést. Előtte azonban nem árt lecserélni az autók abroncsait. Ha nem másért, hát legalább azért, mert a melegedő aszfalton a téli gumik jobban kopnak és tapadásuk sem optimális.

Ilyenkor tavasszal sokan aggódva vesszük elő az ősszel leszedett abroncsokat és pénztárcánkra gondolva méregetjük és vizsgálgatjuk: vajon kibírnak még egy nyarat. Kockáztatni azonban soha nem érdemes, ezért jobban járunk, ha az elhasznált gumik helyett másokat szereltetünk vissza.

Ha pedig nincs pénzünk újakra, akkor az Amaia Speed&Go gumiszervizt és gumiforgalmazót kell megkeresnünk. A Bujorului utca 74. szám alatt található telephelyén minőségi, elsősorban Ausztriából származó használt gumik közül választhatunk. A hetente frissülő kínálat között kizárt, hogy ne találjunk számunkra megfelelőt.

Ráadásul aki tőlük vásárolja meg az új gumiszettet, annak ingyen cserélik le az abroncsokat. Ezzel azonban még nem ér véget a szolgáltatások sora, hisz akiknek nincs hol tárolniuk leszerelt gumijaikat, azok igénybe vehetik a szerviz gumihoteljét is.

Az Amaia Speed&Go azonban nem csak abroncsokkal, de autómosóval is vár. Személygépkocsi vagy haszongépjármű, városi terepjáró vagy kisbusz, motorkerékpár vagy quad, kívül vagy belül: a Bujorului utca 74. szám alatt mindent megmosnak. Emellett gyantáznak, szilikonoznak, kitisztítják a borítást és tisztává varázsolják a szőnyeget is. Nem csak az autó szőnyegét, hanem akár az otthonit is.

Fontos kiemelni továbbá, hogy a meghosszabbodó nappalokat követve a munkaidő is egy órával bővült: hétköznap immár 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-18.00 órák között áll ügyfelei rendelkezésére a vállalkozás.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: