2014-07-23 16:56:29• hírek • Szatmár.ro

Féltékeny férj hallgatott le a polgármesteri hivatalban?

Coica szerint a belső vizsgálatot követően megvan a magyarázat a június végén talált lehallgató-készülékekre.

Június 30-án írtuk meg, hogy lehallgatásra alkalmas, nem túl profi szerkezeteket találtak a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal néhány irodájában - egyebek mellett a Lakossági Információs Irodában is. Akkor a Szatmár.ro-nak nyilatkozó Dorel Coica bejelentette, először belső vizsgálatot indít az ügyben, majd ezt követően fordul szakemberekhez, hogy kiderítsék: ki helyezhette el az asztalok lapja alá ragasztott lehallgatókat.

A polgármester nyilatkozata szerint a belső vizsgálat eredményt hozott, bár nem tudni, hogy ki és mikor helyezte el az irodákban az amatőr lehallgató-készülékeket. Coica elmondása szerint a polgármesteri hivatalon belül terjedő pletykák alapján kijelenthető: egy féltékeny férj volt sokkal kíváncsibb szíve hölgyének beszélgetéseire, mint a hivatal belső ügyeire.

A polgármester a lehallgató-készülékek megtalálását követően arra kérte a hivatal dolgozóit, hogy vizsgálják át irodáikat hasonló készülékek után, ám erre szakosodott, megfelelő felszereléssel rendelkező személyek segítségét azóta sem kérte.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: