2016-08-12 02:21:32• hírek • Blikk.hu

Feltámad a Frizbi! Ide viheti műsorát Hajdú Péter!

Nem zavarta meg túlságosan Hajdú Pétert, hogy a TV2-nél már nem számítanak a munkájára, ugyanis más csatornánál tervezi a jövőt.

Hajdú Péter nehéz időszakon megy keresztül: a nyugodt évek után egyszerre jött el a magánéleti és a munkahelyi válság. Sarka Katával gőzerővel dolgoznak azon, hogy zátonyra futott házasságukat megmentsék, a TV2 pedig februárban közölte, hogy megszűnik a Frizbi című műsora és az új, Showtime Hajdú Péterrel sem lett hosszú életű. Ősztől pedig már nem is lesz a TV2 képernyőjén Hajdú.

A producer-műsorvezető által létrehozott Frizbi pedig hosszú utat járt be: eleinte Esti Frizbi néven futott az ATV-n, onnan átkerült a Story TV-re, majd hosszú ideig a TV2 csatornáján beszélgetett vendégeivel. A Frizbi ráadásul nem csak egy műsor, hanem egy cég, amely Frizbi Entertainment Kft. néven műsorgyártással és reklámfelületek értékesítésével foglalkozik, természetesen hatalamas bevételt generálva. A Bors magazin belsős információra hivatkozva közölte, hogy Hajdúnak nem csak a pénz számít, az is szükséges számára, hogy műsora a képernyőn legyen. Ennek érdekében pedig már előrehaladott tárgyalásokat is folytat egy csatornával.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: