2007-04-04 22:31:57• hírek • Szatmar.ro

Felszívtam az apámat!

 Meghökkentő kijelentést tett Keith Richards, a Rolling Stones gitárosa.
Meghökkentő kijelentést tett Keith Richards, a Rolling Stones gitárosa. Még a mindenre felkészült rajongókat is megdöbbentette az a kijelentés, amelyet Keith Richards tett egy interjúban: a Rolling Stones sokat látott gitárosa ugyanis bevallotta, hogy kis kokainnal keverve felszippantotta apja hamvait - tudósít a Danubius Online.

A 63 éves zenész, akit a rossz nyelvek szerint szinte a drogok tartanak össze, a brit NME magazinnak adott interjújában elmesélte, hogy a bizarr és morbid esetre apja, Bert, 2002-es halála után került sor. „Elhamvasztották, és egész egyszerűen nem bírtam megállni, hogy ne szippantsak fel belőle. A fatert nem érdekelte volna. Nem volt probléma, még most is elég jól vagyok.”

Richards maga is tudja, hogy csupán a szerencsének köszönheti, hogy még mindig él és mozog. „Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyok halhatatlan. Olyan vagyok, mint bárki más… csak szerencsésebb. Tíz éven keresztül vezettem a Ki hal meg legközelebb? listát. Csalódott is voltam, amikor lejjebb estem…” Jane Rest menedzser szerint Richards csupán viccelt az interjúban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: