2014-02-02 19:05:41• hírek • Szatmar.ro

Félszáznál is többet dobott a VSK, 20 ponttal nyert

Kellemes tavaszi időjárásban kellemes vasárnapi kikapcsolódást okozott a második vonalban szereplő Szatmárnémeti VSK férfi kézilabdacsapata, amely 56-36 arányú győzelmet aratott idei első tétmérkőzésén. Az ellenfél a Segesvár volt.

Az egykori szász fellegvár csapata a bajnoki tabella utolsó előtti helyén áll, Szatmáron is elsősorban utánpótlás korú játékosokkal állt ki. Ilyen körülmények között nem is volt várható, hogy acélos ellenállást tanúsítsanak.

Ennek megfelelően a segesváriak 2-1-re vezettek utoljára. A Pogyina, Mates, Ungar, Clipea, Pop, Chira és Jurj felállású VSK innen 5-2-re lépett meg, a szünetre pedig már 29-16 lett az eredmény.

A második félidőben sem változott a játék képe, a hazaiak sorra dobták góljaikat - az 50. percig pontosan egyet percenként. Az egymást követő rohamokra ráment kicsit a védekezés, ám az 56-36-os végeredmény láttán aligha bánta ezt bárki is.

A VSK a következő fordulóban egy újabb egykori szász város csapatával csap össze, a fiúk ugyanis az eddig csak hat pontos Nagyszeben otthonában vendégeskednek.

A osztály, 13. fordul, B csoport:

Szatmárnémeti VSK-Sgesvári CSS 56-36 (29-16)
VSK: Cioroiu (6 védés), Pogyină (9 védés), Erdős (hat védés, közte két hétméteres), Santeiu 8, Mureşan 6, Chira 6, Jurj 5, Tătar 5, Tătăran 5, Pop R. 4, Clipea 4, Mateş 3, Pop A. 3 , Morar 3,  Varga 2, Ungar 2.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: