2008-03-18 13:45:43• hírek • Szatmar.ro

Felszámolják az illegális hulladéklerakó- helyeket

 A Florisal a héten felszámolja a lakosság által kialakított szemétlerakóhelyet.

A Florisal Köztisztaságért Felelős Vállalat és a Polgármesteri Hivatal közösen egy akciót indított el, hogy felszámolják azokat az illegális szemétlerakó helyeket, amelyeket a lakosság alakított ki.

Murg István, a Florisal műszaki igazgatója a kedden délelőtt megtartott sajtótájékoztatón kifejtette, körülbelül 100 ilyen szemétlerakó hely van a városban és annak környékén, amelyeket meg kell szüntetni. Az összegyűjtésre váró hulladék mennyisége 2000 köbméter. A várost hat szekcióra osztották fel, és összesen hatvan alkalmazott dolgozik az akció sikerén. A szemét begyűjtést hétfőn kezdték el, és péntekig be kívánják fejezni.

-Azt szeretnénk, ha ez az akció sikeres lenne, és felszámolhatnánk azokat a hulladéklerakókat, amelyek nem csupán előnytelen szempontból tüntetik fel városunkat, hanem a környezetet is szennyezik. A lakosság segítségére is szükségünk van, ne csak arra ügyeljenek, hogy ők maguk ne dobálják oda a hulladékot, hanem másokat is figyelmeztessenek erre, vagy akár szóljanak a rendőrségnek ha látják, hogy valaki nagyobb mennyiségű szemetet helyez el ott, ahol az egyébként tilos. - fejtette ki Murg István műszaki igazgató.

P.A. 



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: