2013-06-13 09:23:32• hírek • Blikk.hu

Felpofozta Stohlt első rendezője

Stohl András önbizalmát, magabiztosságát mi sem mutatja jobban, mint hogy a színész már az első filmszerepe után tudta, sikeres lesz a pályán.

A Tutajosok című film díszbemutatójának 25. évfordulója alkalmából (a filmet ismét levetítették) Buci őszintén és időnként elérzékenyülve mesélt a régi szép időkről, amikor még főiskolás volt, és kezdő a szakmában.

- Én mindent ennek a filmszerepnek köszönhetek - szögezte le Stohl, aki ugyan csak a bemutató végére futott be, de kővé dermedve nézte a film utolsó néhány percét. - Sok szép emlék visszajött ma este... Emlékszem, harmadéves főiskolás voltam, és nagy megtiszteltetés volt, hogy bekerültem a szereplők közé. Úgy éreztem, enyém a világ. Tudtam, ezután a szerep után egy olyan élet jön, amiről sokan csak álmodnak - nevetett Stohl. - A hetvenkét napos forgatás során rengeteget tanultam, életre szóló barátságokat kötöttem, és azóta is megállás nélkül dolgozom.

Elek Judit, a Tutajosok rendezője elárulta lapunknak, hogy ő bizony lekevert két nagy pofont a forgatás idején Stohlnak, de ezt egyáltalán nem bánja. Úgy érzi: akkor és ott igenis szükség volt arra, hogy megfékezze a mindössze 21 éves fiatalembert.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: