2014-09-29 19:56:50• hírek • Kocsis Zoltán

Félpályáról zúdított hatalmas gólt a Roma csatára

Tíz bajnokit nyert meg a tavalyi szezon elején zsinórban a Roma csapata, mégis lemaradt a végén a bajnoki címről. Rudi Garcia csapata idén is pazarul kezdte a szezont, a „farkasok" zsinórban ötödik megnyert meccsnél tartanak. Mégis meglepetés lenne, ha ezúttal is eljutnának a tízig. Hogy miért, arra később visszatérünk. Egyelőre énekeljük meg a Hellas Verona elleni hétvégi sikert.

A Roma a tavalyi szezon meglepetéscsapatát, az európai kupaszereplésről újoncként az utolsó fordulókban lemaradt Veronát fogadta. Meg is izzadtak a sikerért, hisz Alessandro Florenzi egy 16-son kívüli lövéssel csak a 75. percben szerezte meg a vezetést. Hogy aztán Mattia Destro még távolabbról biztosítsa be a győzelmet a 86. percben. Sokkal távolabbról - majd' 50 méterről. Szegény Pierluigi Gollina kapus csak nyújtózkodhatott a labda után - a 19 éves hálóőr bizonyára jó ideig nem feledi majd Destrót és gólját. Rajta kívül Andrea Mandorlini edző sem lehetett túlságosan boldog. Akinek ismerős a név, annak elmondjuk: a Verona sikeredzője bizony nem más, mint a Kolozsvári CFR-rel 2010-ben bajnoki címet szerző mester.

És végezetül miért lenne meglepetés, ha a Roma idén is megnyerné első tíz meccsét? Mert a hétvégén a Juventus otthonába látogat. Ahhoz a Juventushoz, amely nem csak hogy elvitte a tavaly a bajnoki címet a „farkasok" orra elől, de idén szintén valamennyi meccsét megnyerte. Ráadásul még gólt sem kapott!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: