2009-12-08 08:46:33• hírek • Szatmár.ro

Feloszlik az egri tanács

Három egymást követő ülésen nem született határozat Egriben, ezért a polgármester a feloszlatást kezdeményezi.

Hétfő délelőtt ismét botrányba fulladt az Egri Helyi Tanács ülése, miután nem született döntés az egyetlen napirendi pontként szereplő költségvetéskiegészítést illetően. A tervezet szerint a kiegészítésként kapott 40 000 lejt a kanalizálási munkálatok folytatására utalták volna ki, illetve felhasználták volna a közúti radar működtetéséből korábban befolyt pénzösszeget is.

A testület „ellenzéki" csoportja ezúttal is a megszokott módon viszonyult a napirendi ponthoz, annak ellenére, hogy Erdei D. István parlamenti képviselő és Csehi Árpád megyei tanácselnök is megjelent az ülésen. Nem hiányoztak a szitkozódások, vádaskodások, egy adott pillanatban pedig az elnök berekesztette az ülést.

Szabó Elek polgármester tájékoztatása szerint kénytelen lesz jelezni a Prefektúra irányába, hogy a harmadik rendes ülésen sem született határozat, ami azt jelenti, hogy a közigazgatási törvény értelmében automatikusan feloszlik a testület - ezt a közigazgatási bíróságnak kell kimondania. A szóban forgó tanácsosok egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: