2013-09-11 18:08:25• hírek • Kocsis Zoltán

Egyirányúvá vált két útszakasz Szatmárnémetiben

A Közlekedésbiztonsági Bizottság kedd délelőtti döntése értelmében további két útszakasz válik egyirányúvá Szatmárnémetiben. A Szentvér (Grigore Ureche) és a Rózsa (Trandafirilor) utcák változásait az ott lakók kérvényezték két tucat aláírással alátámasztva azt.

A módosítás következtében egyirányúvá válik a forgalom a Szentvér (Grigore Ureche) utca az Udvari (Fabricii) és a Határ (Anton Pann) utcák közötti szakasza valamint a Rózsa utca Udvari (Fabricii) és Határ (Anton Pann) utcák közötti szakasza.

A Szentvér utcában a jövőben csak az Udvari utca irányából lehet majd közlekedni a Határ utca felé, míg a Rózsa utcában pontosan fordítva, a Határ utca felől az Udvari utca irányába.

Mindez azt jelenti, egyfajta körforgás alakult ki a környéken, amelynek kiindulási és végpontja az Udvari út, a haladási iránya pedig Szentvér utca, Határ utca, Rózsa utca.

Értesüléseink szerint a környéken lakók azért kérték a módosítást, mert a tömegközlekedési vállalat három járata is megfordul az említett utcákban és sokszor komoly nehézségek árán képes csak végiglavírozni a forgalomban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: