2013-04-17 10:10:09• hírek • Blikk.hu

Félmilliót kapnak az RTL amatőr sztárjai

Ötéves szerződést íratott alá az RTL Klub legújabb sorozatának szereplőivel, az Éjjel-nappal Budapest ugyanis olyan gyorsan elérte a várt nézettséget (már felzárkózott a listavezető Barátok közt mögé), sőt olykor meg is haladja, hogy a csatorna vezetősége úgy döntött, jó ideig nem is engedi Laliékat sehova.

Legalábbis ezt állítja egy a csatorna berkeiben jártas informátor, akitől a Blikk azt is megtudta, a szereplők boldogan mentek bele a szerződéskötésbe, hiszen olyan gázsit kapnak, amit sokan megirigyelnének a szakmában.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, az Éjjel-nappal Budapest amatőrökkel készülő realitysorozat. A szereplők többsége vidékről a fővárosba költözött fiatal, akik Budapesten szeretnének szerencsét próbálni. A széria a Németországban futó Berlin
Tag & Nacht alapján készült, de minimális eltérések akadnak benne.

A nézettséget tekintve viszont úgy tűnik, igen is nagy a hasonlóság, a német sorozat ugyanis már közel a négyszázadik epizódjánál tart, és - miután a szereplők itthon is ötéves szerződést írtak alá - minden bizonnyal hosszú távra tervez a gyártó.

- Havonta közel 500 ezer forintos fizetés üti a markukat - mondta a Blikknek az informátorunk, aki azt is elárulta, a vidéki szereplők még albérletet is kapnak a munka mellé.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: