2012-07-12 09:06:46• hírek • Szatmár.ro

Félmeztelen lányok nyomultak Vastag Csabára

A 2010-es X-Faktor győztese ugyanis nemcsak a magánéletében keresi a csinos hölgyek társaságát, hanem a munkája során is szebbnél szebb, ráadásul félmeztelen lányok veszik körül, akiknek többsége szívesen megismerkedne vele közelebbről is.

Mint azt már a Blikk megírta, Csabi a hét elején két feltűnően szexi hölggyel szórakozott és iszogatott egy belvárosi étterem teraszán igencsak bensőséges viszonyban, majd együtt, hármasban távoztak az éjszakába taxival.

Bár az év énekese ennek az ügynek a kapcsán is sejtelmesen nyilatkozott arról, milyen kapcsolatban van az ismeretlen lányokkal, és hogy egyáltalán egyedülálló, vagy foglalt férfiként mulatott-e hétfő éjszaka, az biztos, hogy szereti magát csinos társasággal körülvenni. Legújabb, a Szerelem vándora című dalához készült klipjében például ugyancsak lenge öltözetű, sőt, többnyire félmeztelen lányokkal szerepel együtt.

- A lányok nagyon szexik, és a hangulat is meglehetősen fülledt volt a forgatás alatt. Nagyon imponált a csajoknak, hogy Vastag Csabival forgathattak, aki nemcsak híres, de eszméletlenül sármos is. A szünetekben nagyon igyekeztek, hogy közelebb kerülhessenek hozzá, próbáltak ismerkedni, de Csabi csak a munkájára koncentrál, és nem élt vissza a helyzettel - árulta el egy bennfentes, akinek szavait maga az énekes is megerősítette.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: