2008-01-16 11:36:57• hírek • István Löchli

Felmérik a román mezőgazdaság helyzetét

 Az Országos Statisztikai hivatal felmérést végez a román gazdálkodók körében.
Az Országos Statisztikai Hivatal nagyszabású felmérést végez a román gazdálkodók körében, melynek lényege, hogy pontosabb képet kapjanak a román mezőgazdaság struktúrájának 2007-es helyzetéről.

Amint azt Scholcz Béla, a Szatmár Megyei Mezőgazdasági Központ igazgatója a Szatmár.ro-nak elmondta, az Országos Statisztikai Hivatal részéről már érkezett felkérés a központhoz, hogy kezdjék meg a statisztikai felmérést megyénkben. A felmérés alkalmával több vidéki településre, valamint nagyobb gazdaságokba is ellátogatnak a szakemberek, és adatokat gyűjtenek a mezőgazdasági területek felhasználásáról, az ott dolgozó gazdákról, illetve az állatállományról is. A felmérés február 10-ig fog tartani, és az adatok csak statisztikai célokra fogják felhasználni.

Országos szinten több mint 7000 szakember fogja végezni a felmérést, melyen 350.000 gazdaságot fognak meglátogatni. A statisztikai adatokat, melyet 2008 végén fognak nyilvánosságra hozni, a mezőgazdasági politikában fogják felhasználni, regionális valamint országos szinten.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: