2011-01-07 14:22:36• hírek • Szatmár.ro

Vadássz plakátokat, nyerj stand-up belépőt!

Járj nyitott szemekkel és nyerj belépőt a január 21-i stand-up estre.

Mint már hírül adtuk, a Business Transaction és a Dumaszínház szervezésében pénteken, január 21-én a Filharmóniában fog fellépni három neves magyarországi stand-up sztár: Hadházi László, Kovács András Péter és Felméri Péter. A fiúkat ismerve biztosak lehetünk benne, hogy jó sztorikban, egyedi meglátásokban és nevetőgörcsben nem lesz hiány az előadáson, amelyre jegyeket az Északi Színház jegypénztárában lehet majd váltani.

A Szatmár.ro nyereményjátékán most három személy belépőjegyet nyerhet a humorestre, ám a játékban való részvételnek feltétele van: nyitott szemmel kell járni a várost, plakátokat keresni, megjegyezni helyüket... Szóval: a fellépés szervezői Szatmárnémeti régi városközpontjában tíz ''wanted'' plakátot helyeznek el, ötöt, amelyiken Hadházi László és ötöt, amelyen Kovács András Péter arcképe és profilja látható. Ezek a plakátok a western-filmekben látott poszterekhez hasonlítanak, amelyeken bűnözőket keresnek, élve vagy halva. A játékban résztvevők két különböző plakátnak a helyét kell megírják nekünk a jatek@szatmar.ro e-mail címre, így kerülnek bele abba a képzeletbeli kalapba, amelyikből a három nyertest ki fogjuk sorsolni.

A játékra jelentkezni január 20-án délig lehet, 13 órakor pedig meg is ejtjük a sorsolást. Az elküldött e-mailben kérjük feltüntetni a játékos pontos nevét és telefonszámát is, ugyanis a szerencséseket telefonon fogjuk értesíteni.

Figyelem! A plakátok január 8-án délben kerülnek ki Szatmárnémeti régi városközpontjának utcáira.


Hadházi László


Kovács András Péter


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: