2011-01-14 11:09:46• hírek • Szatmár.ro

Felméri Péter is itt lesz a stand up esten

A január 21-i stand up esten Felméri Péter is fel fog lépni.

Az Északi Színház jegypénztárában még belépők a január 21-én megrendezett stand up estre, melynek a helyszíne a Dinu Lipatti Filharmónia lesz. A 19 órakor kezdődő előadáson a magyarországi Showder Klubos nagydumások közül három lesz jelen: Hadházi László, Kovács András Péter és Felméri Péter. Aki jegyet szeretne nyerni az estre, az egyébknt kitartó plakátvadászattal még megteheti, részletek itt.

Felméri Kolozsvárról került a Dumaszínház és a Showder Klub csapatába, egyedi előadásmódjával és poénjaival hamar a közönség kedvencévé vált. A Godot Dumaszínház oldalán ő így mutatkozik be:

Felméri Péter vagyok, nem véletlenül. Amikor megszülettem még nagyon fiatal voltam, de most már ez egyre kevésbé érvényes. Ha minden gyereknek az az álma, hogy mozdonyvezető meg tűzoltó legyen, akkor lehet, hogy sohase voltam gyerek. Az óvodát az óvodában végeztem el, míg az iskolát az iskolában. Szerettem a matekot, de mikor rájöttem, hogy ebben a kategóriában nem osztanak Nobel-díjat, feladtam törekvéseimet.

Az egyetemen informatikusnak tanultam, de senki se várja el tőlem, hogy megjavítsam a Windowst. Tudom, hogy erre rengeteg kérdés merül fel az olvasóban, hát itt vannak a válaszok: Nem. Nem. Igen. Nem. Dehogy. Talán.

Humor előadásokkal 2006 óta foglalkozom aktívan, amikor is megnyertem az Erdélyi Humorfesztivált. A Magyar Rádió Humorfesztjéről, szintén ebben az évben, viszont sajnos lemaradtam, mert csak későn hallottam róla. Kedvelem az abszurd humort, egyik nagy kedvencem Sacha Baron Cohen (Ali G és Borat megformálója).

Életfilozófiám egyik konzisztens része, hogy szívesen lennék én a Pókember, hogy piros jégerben, pókhálón hintázva ugráljak a házak között, de azért humoristának lenni se rossz.

Stand-up est lesz a filharmóniában
Stand-up est lesz a filharmóniában

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: