2010-03-02 14:24:42• hírek • Póti Orsolya

Fellépnek a Showderes stand up sztárok

Lassan itt a tavasz, és a szervezők ígéreteikhez híven újra elhozzák városunkba a Showder Klub sztárjait: ezúttal Benk Dénest, Mogács Dánielt és Lóránt Barnabást, alias Trabarnát.

Októberben Kiss Ádám, Kőhalmi és Beliczai humoros történeteit élvezhette a nagyközönség, január közepén pedig Hadházi László, Dombovári István és Bellus Isván humoristák voltak a meghívottak.

Március 19-én, péntek este 20 órától tehát ismét alkalom adódik belekóstolni a jófajta magyar ''lökd a dumát'' humorba. Elhangzanak majd vadonatúj humoros történetek, celebsztorik, amelyek felhőtlen szórakozást biztosítanak a dolgos hétköznapokba belefáradt közönségnek.

Röviden a fellépőkről: Benk Dénes az ősi magyar Stand Up dinasztia leszármazottja, Aranykacaj Díjra jelölték, majd nem sokkal azután meg is kapta azt. Egy ideig a közönség nem láthatta színpadon, majd ismét felbukkant új, fergeteges poénokkal. Mogács Dániel a Comedy Central felfedezettje, gyakori vendége az Esti Showder című műsornak, Trabarna pedig motorok hangjának utánzására képezte magát, és ezt beillesztette humoros életképekbe.

Az előadás helyszíne a „Dinu Lipatti" Filharmónia lesz, és jegyek a Filharmónia jegypénztárában válthatók.


Benk Dénes, Trabarna és Mogács Dániel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: