2018-09-26 05:38:30• hírek • Blikk.hu

Fellépése előtt némult meg Dolhai Attila

A Budapesti Operettszínház telt házzal várta Dolhai Attilát az István, a király kedd esti előadásában, de a Koppány szerepét váltásban játszó énekes otthon kesergett hang nélkül, merthogy suttogni sem mert. Ledöntötte az énekesek legnagyobb ellensége, a vírusos gégegyulladás!

– Dolhai Attilának le kellett mondania az e heti előadásait, mert hétfőn már egyetlen hang sem jött ki a torkán. Legközelebb október 21-én énekli Koppány szerepét – tudtuk meg, a színház sajtósától, aki később elküldte a Blikknek Dolhai írásos üzenetét.
 

„A szívem jobban fáj, mint a torkom! – ismerte el a Jászai Mari-díjas színművész, aki betegség miatt csaknem négy éve nem mondott le előadást. – Elmondani nem tudom, méghozzá szó szerint, mennyire készültem erre a szerepre, amelyet pályafutásom egyik csúcspontjának tartok. Most is bizsergek, ha a sikeres múlt pénteki és a vasárnapi előadásra gondolok. Vigyáztam magamra, annál is inkább, mert ez a vírus egy ideje már ott keringőzött az Operettszínházban, de valahogy rám talált. A gégészeten titkon reméltem: minden eszköz, amely a színpadra visszajuttat, elfogadható, mert szent a cél, de pár napig a halk beszédtől is eltiltottak.
 

A pihenő Dolhai hálás a másik Koppánynak, azaz Feke Pálnak (37), aki hősiesen vállalta helyette az előadásokat.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: