2009-01-22 12:22:20• hírek • Szatmár.ro

Fellép a Tálentum együttes

A Tálentum együttes koncertjével zárul vasárnap az Ökumenikus Imahét a Szatmár Kültelki Református Templomban.

Ezen a héten zajlik világszerte az Ökumenikus Imahét, amely a keresztény hitű embereket, felekezeti hovatartozástól függetlenül próbálja megszólítani és imádkozni hívni.

A.hét folyamán a Szatmár Kültelki Református Templomban nyolc napon keresztül, minden délután együtt imádkozik a keresztény közönség. Az istentiszteletek során minden alkalommal más témát járnak körbe, érintik többek között a háború és az erőszak, a gazdasági igazságtalanság , az ökológiai válság, a diszkrimináció és a vallási sokszínűség kérdéskörét is.

Vasárnap, a 10 órakor kezdődő istentisztelet keretében, az Ökumenikus Imahét zárásaként a Tálentum együttes koncertezik a Szatmár Kültelki Templomban. Az együttes 2002-ben azzal a céllal alakult, hogy hirdesse az evangéliumot a zenén keresztül, olyan helyeken is ahová az, ebben a formában nem jut el.

Rendszeresen fellépnek hagyományos vasárnapi istentiszteleteken, ünnepi alkalmakon, ifjúsági istentiszteleteken, konferenciákon, keresztény táborokban, kiállításmegnyitókon és esküvőkön is. Koncertanyaguk nagyrészét egyházi vonatkozású dalok képezik, de olyan világi dalokat is játszanak, amelyek komoly, igaz és hiteles mondanivalóval bírnak.

A Szatmár Kültelki templomban koncertezik a Tálentum együttes.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: