2013-05-14 10:38:24• hírek • Póti Orsolya

Fellép a Pély Barnabás - Sárik Péter Duó

Dzsesszkoncertre kerül sor május 17-én, illetve május 19-én a Szatmárnémeti G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és a Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság szervezésében. A rendezvényt Cserey Csaba ütőhangszerművész nyitja meg, majd a Pély Barnabás - Sárik Péter Duó produkcióját hallgathatja a közönség.

Pély Barnabást és Sárik Pétert, a magyar zenei élet két kiemelkedő egyéniségét köszönthetjük májusban Nagykárolyban és Szatmárnémetiben. A duó koncertjének május 17-én, péntek este 18 órától a nagykárolyi Károlyi-kastély lovagterme ad otthont, vasárnap este 18 órától pedig a szatmárnémeti Nagyzsinagógában kerül sor a koncertre.

A két tehetség produkcióját Cserey Csaba szatmári ütőhangszerművész rövid előadása előzi meg - tájékoztattak a szervezők.

Pély Barnabás és Sárik Péter a nagy sikerű Jazzpression zenekarban dolgozott együtt. A formációt a véletlen hozta össze, a két művész Csíkszeredában, a Mini Jazz Fesztiválon lépett először duóban színpadra.

Repertoárjukban olyan népszerű slágerek különleges feldolgozásai szerepelnek, mint a Billie Jean, Sweet Dreams, Superstation és természetesen felcsendül néhány klasszikus United dal is.

Ha többet megszeretnél tudni a két előadóművészről, akkor kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: