2020-02-07 06:54:32• hírek • Blikk.hu

Fellélegezhet: megnyugtatta az orvosa Benkő Lászlót

Fellélegzés! A Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika szakorvosai a szerdai műtét után is folytatták Benkő László (76) kivizsgálását, amelynek eredményét már közölték is az Omega együttes alapítójával.

„Lekopogom, minden rendben. Megemelem a kalapomat az orvosok előtt, akik roppant lelkiismeretes munkát végeztek. Alfától omegáig átvilágítottak és mindenféle mintákat vettek. Meg is nyugtattak, hogy ha bármilyen további gond lenne, azt biztosan észrevették volna” – válaszolta megkeresésünkre a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenész, akit hamarosan hazaengednek.
 

Ahogy azt tegnap megírtuk, Benkő a januári kontrollvizsgálatán mondta el orvosainak, gyakori viszketést érzett a jobb lábszárán, és ezen a héten érkezett meg a szövettan eredménye, miszerint rákos elváltozás alakult ki a sípcsontja feletti részen. Ezt csak műtéti úton lehet eltávolítani, ezért bent tartották, s egy gyufásskatulya méretű területen vágták ki a bőrét.
 

„Elmondták, hogy ez nem áttét, hanem a korábbi műtét sajnálatos, de nem meglepő következménye"– tette hozzá a legendás zenész, aki 2017 májusában szembesült a májrák diagnózisával, és öt hónappal később sikeres műtéten esett át.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: