2020-11-21 08:15:26• hírek • Szatmár.ro

Felkészültek a hóeltakarító gépek a 2020-2021-es téli szezonra

Fotók: Szatmár Megyei Tanács hivatalos Facebook-oldala
Fotók: Szatmár Megyei Tanács hivatalos Facebook-oldala

Felkészültek a hóeltakarító gépek a 2020-2021-es téli szezonra. Valamennyi jármű GPS rendszerrel van felszerelve, ennek köszönhetően valós időben nyomon követhetőek - osztotta meg a hírt Facebook-oldalán a Szatmár Megyei Tanács.

A telephelyen mintegy 61 hóeltakarító jármű áll készen, ugyanakkor 1800 tonna homok, 600 tonna só és 26 tonna üzemanyagtartalék van készenlétben, mely készleteket hamarosan tovább bővítik.

A megye 4 egységében 3 cég fogja tisztán tartani a megyei utakat: I. zóna: Nagykároly – Tasnád régió (GP Săgeata Prod SRL), II. zóna: Szopor régió (Sabina & Ştefana S.R.L. és Instal Ros S.R.L. Társulás), III. zóna: Szatmárnémeti régió és IV. zóna: Avas régió (Ardelean Company Nord Vest S.R.L.).

A hóeltakarítók azonnal munkába állnak, mihelyst ezt az időjárási viszonyok szükségessé teszik. Hókekékkel, szórókkal, mechanikus kefékkel, ekékkel, traktorokkal, marógépekkel, kotrórakodókkal, rakodókkal, gréderekkel és darukkal ellátott berendezések készen állnak a beavatkozásra. Ezek a járművek gondoskodnak majd a téli időszakban arról, hogy a megyei utak minden körülmények között járhatóak és biztonságosak legyenek.












 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: