2011-02-03 13:44:16• hírek • Szatmar.ro

Felkészülési meccs helyett felkészülési torna

A román férfi kézilabda-bajnokság élvonalában szereplő Szatmárnémeti VSK az utóbbi hetekben két magyarországi felkészülési tornán is részt vett, amit követően az egyesület vezetősége abbeli kívánságát fejezte ki, hogy a tavaszi rajtig még egy barátságos meccset le tudnak kötni. Nos, a tervet „túlteljesítették", a hétvégén ugyanis egy tornára utaznak a fiúk Szlovákiába.

A VSK a múlt heti, miskolci felkészülési viadalon került kapcsolatba a szlovákiai Nagymihály csapatával, amely most meginvitálta a szatmáriakat egy hat csapatos megmérettetésre. Az erdélyiek szombaton a lengyel Bochnia ellen kezdik meg szereplésüket, majd délután a hazai gárda lesz az ellenfél. A másik hármas csoportban három szlovákiai gárda csap össze, a két trió helyezéseinek megfelelően pedig vasárnap játsszák majd a helyosztókat.

„Ez a torna mindenképpen hasznos lesz, anyagilag sem kerül sokba, nekünk mindössze az utazás költségeit kell állnunk, a szállást és az étkezést a szlovákok biztosítják" - nyilatkozta Fógel László klubelnök.

A rá következő hétvégén aztán már élesben megy a küzdelem, hisz megkezdődik a bajnokság tavaszi szakasza, a VSK-ra pedig a listavezető Székelyudvarhely otthonában kőkemény feladat vár.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: