2008-07-08 14:31:20• hírek • Czinzel László

Új vezetőség, régi edző Mikolában

Egy osztállyal lejjebb, új vezetőséggel, de a régi szakmai stábbal indulna a Turul.

A tervek szerint a negyedik ligában kezdi az új bajnokságot a Mikolai Turul labdarúgó-csapata, az eddig is szolgálatot teljesítő szakmai vezetők irányításával.

 

A harmadik ligás helyének eladása után a negyedik ligában akarja folytatni - erről a Megyei Labdarúgó Egyesület szombati közgyűlésén születik döntés - a Mikolai Turul együttese, amely az új idényre megváltozott vezetőséggel, de a régi szakmai stábbal vág neki.

 

Az új klubelnök Dobos Csaba lett, a két alelnöki tisztséget Dumitru Mădăras alpolgármester és But Sándor látják el, a titkár pedig Varga Miklós. A szakmai vezetés terén nem történt változás, Sorin Petric edzővel megegyeztek a folytatásról, és marad Milu Petric is, aki a csapat ügyeit intézi. Mindketten azzal a feltétellel maradtak, ha az együttes kitűzi célként a bajnokság megnyerését. „Természetesen ezt szeretnénk, a helyi tanács mellett még várunk más támogatókat is, és van rá jó esély, hogy lesz is.

Tárgyalásban vagyunk, és ők is magasabb célokban gondolkodnak " - mondta Dobos Csaba. A Turul egyébként kedd délután tartja gyülekezőjét, és itt már nagyjából kiderül, hogy a játékosok közül kikre lehet majd számítani a következő idényben is.

szatmar.ro
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: