2017-11-12 07:35:55• hírek • Blikk.hu

Feljelentették a Jóban Rosszban sztárját botrányos videója miatt

Fábián Anita, a Jóbanban Rosszban sztárja egy személyes üzenetben fordult Sárosdi Lillához, majd a világ összes többi nőjéhez a Marton-ügy kirobbanása után.

Nagy felháborodást okozott videója, amiben megszólította a nyilvánosságot. (A videót már eltávolította, oldaláról, itt olvashatja el, miket fogalmazott meg benne!) Öszefoglalva mondandóját: saját bakkecskéje példáján a férfiakat ivartalanítani kell, ez az egyetlen megoldás.
 

"Szóval egyértelműen az ivartalanítás a megoldás. Ez az én burkolt véleményem. Az ivartalanítás a megoldás, ami a bakokat illeti." - mondta a videóban.
 

A PestiSrácok.hu most arról számolt be, hogy közösség elleni uszításért feljelentették a színésznőt, rendőrség előtt magyarázkodhat majd mondataiért a Jóban Rosszban sztárja.

A feljelentő azt mondta a portálnak, hogy lépésével azt szeretné elérni, hogy visszaszoruljon az uszító jellegű gyűlöletbeszéd a közéletből. "Vállalhatatlan, hogy valaki jogi következmények nélkül célozgathasson, uszíthasson a férfiak kasztrálására. Szerinte fordítva ezt korántsem tűrné el senki sem; vagyis ha egy férfi közszereplő beszélne így a nőkről, a média azonnal darabjaira tépné az illetőt. " - mondta a feljelentő a lapnak.

Még több bulvárcikkért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: