2011-02-25 21:58:33• hírek • Szatmár.ro

Felhőtlen mulatozás a Hám Jánosban

Péntek délután tartotta az idei farsangi mulatságot a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont. Az általános iskolások ünnepségére a díszteremben, míg a középiskolásokéra a bentlakásban került sor.

A farsangi mulatságokat a gyermekek élvezik a legjobban, s mára már elterjedtté vált, hogy az osztályok farsangi bulit rendezzenek, színesítve a szürke hétköznapi tanórákat. Szatmárnémeti középiskolái minden évben megszervezik a farsangi mulatságokat, pénteken délután pedig a Hám János Római Katolikus Iskolaközpont általános iskolásai és középiskolásai szervezték meg a mulatságokat.

A legkisebbek, az I-IV. osztályosok ünnepségére és jelmezes felvonulására már a vakációt megelőzően sor került, most pedig nagyobb társaik búcsúztathatták a telet. Az V-VIII. osztályosok farsangi előadásaira és mulatságára a tanintézményben került sor.

Az iskolaközpont dísztermében fél hatkor kezdődő rendezvényen a diákok tréfás jelenetekkel, táncprodukciókkal szórakoztatták társaikat, bemutatták ötletes jelmezeiket, a felhőtlen szórakozást követően pedig megkezdődhetett a várva várt táncos mulatság, amelyről nem hiányzott a jókedv és persze a farsangi fánk sem.

A Szent Alajos Konviktusban a két tizedik osztály szervezte meg a középiskolások farsangi bálját. A kitűnő hangulatú rendezvényről természetesen nem hiányoztak a vidám, tréfás jelenetek sem, amelyekből a pedagógusok is kivették a részüket.

Az oktatási intézmény középiskolásai és pedagógusai ezt követően késő estig táncolhattak, szórakozhattak az idei farsangi mulatságon.


A "kicsi" farsangolók


A "kicsi" farsangolók
A "kicsi" farsangolók


Jelmezesek versenye a nagyok gólyabálján


Jelmezesek versenye a nagyok gólyabálján


Jelmezesek versenye a nagyok gólyabálján


Jelmezesek versenye a nagyok gólyabálján
Jelmezesek versenye a nagyok gólyabálján


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: