2013-08-13 09:13:14• hírek • Blikk.hu

Félholtan húzták ki Pákót a Balatonból

Fekete Pákó majdnem vízbe fulladt! Kevésen múlt, hogy a vidámnak induló szörfözés nem torkollt tragédiába, ugyanis a didikirályként megismert énekest a vízi rendőrök hozták fel a Balaton mélyéről, már félig öntudatlan állapotban.

Nem csoda, hogy hiába  kapálózott, csak süllyedt a négyméteres vízben, miután leesett a szörfdeszkáról, hiszen az afrikai származású énekes nem tud úszni.

- Eleinte a sekély vízben egyensúlyoztam a szörfdeszkán, majd a parttól egyre távolabb sodródtam, azonban arról fogalmam sem volt, hogy a víz ennyire mély. Egyszer csak elveszítettem a deszkán az egyensúlyomat, és beestem a Balatonba. Mivel nem tudok úszni, csak kalimpáltam, de éreztem, hogy folyamatosan merülök lefelé. Már leértem a legaljára, miközben egyre csak nyeltem a vizet, és a levegőm is elfogyott. Már feladtam, azt hittem, sosem jutok a felszínre - kezdte Pákó, aki még mindig sokkos állapotban van, egyszerűen nem tudja kiverni a fejéből a történteket. Annyira megviselte a szerencsétlenség, hogy éjszakánként rémálmok gyötrik.

- A víz alatt folyamatosan a halálra gondoltam, azt éreztem, hogy már nem bírom. A tüdőm egyre csak telt meg vízzel, és minden lelassult. Egyre nehezebben tudtam mozogni, biztosra vettem, hogy a halál következik. Próbáltam keresni a kiutat, de egyszerűen nem sikerült felszínre jutnom. Tudtam, hogy a többiek kint várnak rám, de azt hittem, nem jön segítség. Arra gondoltam, nem is tudják, hogy nem tudok úszni. Pánikba estem, közel három percet töltöttem víz alatt, de akkor ez nagyon hosszú időnek tűnt. Azóta sem bírok másra gondolni, még aludni sem tudok - magyarázta Pákó, akinek nagy szerencséje volt, hogy a vízi rendőrök a közelben voltak, ugyanis még időben kihúzták.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: