2019-05-17 06:55:26• hírek • Közlemény

Felhőcskék anyák napi műsora a Kinizsi Óvodában

Kissé megkésve érkezett el az anyák napi műsor az oviban, a hozzátartozók azonban annál nagyobb szeretettel fogadták az apróságok szereplését.

A Szatmárnémeti Református Gimnázium egyik tagóvodája, ismertebb nevén a Kinizsi Óvoda Felhőcske nevű csoportja anyák napi szerepet adott elő szüleik, nagyszüleik és szeretteik előtt. Orosz Szűcs Anikó és Csáki Veres Hajnalka óvónők versekre és énekekre tanitották a gyermekeket, melyeket az apródok ügyesen elő is adtak a közönség örömére.

 

Sok jó ember kis helyen is elfér - a közmondás bebizonyosodott a csütörtök délutáni eseményen. Az anyukák és a mamák mellett apukák, taták és testvérek is érkeztek a csoport előadására. A Felhőcskék terme megtelt várakozással, szeretettel. A szerettek együtt izgultak a csemetékkel a fellépés előtt, azonban kiderült, hogy nem volt miért. Mindenki ügyesen, bátran szavalt és énekelt.

 

A család apraja és nagyja nem győzött betelni a "színpadon" tanusított aranyos igyekezettel. Jó páran meg is örökítették a performanszot, hadd mutassák meg másoknak is, méltán büszkélkedve a gyermekek tehetségével. Volt pár megható pillanat is, szem nem maradt szárazon.

 

Egy kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel és hálával köszönték meg a kicsik a sok jót és figyelmességet, melyben nap mint nap részesülnek a szerető családjuk körében.

 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: