2018-10-08 05:39:00• hírek • Blikk.hu

Felháborító levelet kapott Aradszky László özvegye

Egy nyolcvanéves ikerpár születésnapján két hét múlva lett volna a meglepetés fellépő Aradszky László. A rendezvényt szervező hölgy figyelmét azonban elkerülte, hogy az énekes legenda egy éve meghalt.

Ma egy esztendeje, hogy az örökzöld slágereiről, humoráról, precizitásáról híres, népszerű táncdalénekes szíve minden előjel nélkül álmában megállt. Előző nap még a közönséget szórakoztatta, ahogy tette azt 60 éven keresztül. Felesége lassan beletörődött az elvesztésébe. Időnként megnézi férje e-mail-fiókját, hátha érkezett valamilyen üzenet, amivel teendője lehet.
 

– Laci profi volt, a közösségi oldalára is mindent maga tett fel, imádta a számítógépet, az okostelefont, én viszont éppen csak tudom kezelni – sóhajtja az énekes özvegye, Éva, aki először azt hitte, egy tavalyi felkérést lát a levelek között.
 

– Háromszor is megnéztem a dátumot, kiderült, hogy teljesen friss meghívásról van szó! A szervező egy nyolcvanéves ikerpár „bulijára” hívta fellépni Lacit. Először szíven ütött a dolog, úgy éreztem, kegyeletsértő, aztán arra gondoltam, hogy a férjem milyen szívesen ment énekelni korábban hasonló felkérésekre is. Nemcsak a több ezer nézős koncerteket vállalta, hiszen imádott énekelni. Volt, hogy idősotthonba hívták, ahol boldogan dalolta: „Nem csak a húszéveseké a világ”. Laci biztos jót nevet odafönn, hogy bebizonyította: halhatatlan! – mesélte Éva, aki nem érti, hogy a szervező figyelmét miként kerülhette el férje halála.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: