2018-09-30 06:04:16• hírek • Blikk.hu

Felgyújtotta szerelmét Keleti Andrea

Hihetetlen feladatot kaptak a Legbátrabb páros versenyzői: Keleti Andreának és férjének, Kovács Zoltánnak fel kellett gyújtaniuk egymást, hatalmas magasságokban akrobatiokus mutatványokat kellett végrehajtaniuk, illetve cápaketrecben a tenger mélyére kellett merülniük.

A pár összeszokott az együtt töltött 22 év alatt, jó fizikummal rendelkeznek mindketten és gyávának sem mondanák magukat, de ilyen extrém feladatokra még ők sem voltak felkészülve.

 

"Felgyújtani a párodat a leg­félelmetesebb feladat volt, és talán nem is az a része, amikor Zoli már égett. Előtte természetesen szakemberek készítettek fel minket a várható veszélyekre, jó fél órán keresztül. Egy dél-af­rikai kaszkadőr elmondta, hogy bár lesz rajtunk védőruha és egy égésgátló zselés anyag, kellő önfegyelem hiányában történhetnek balesetek" - magyarázta Andrea a Borsnak.

 

"Belefuthatunk a saját tüzünkbe, vagy akár a légcsövünk is megéghet. Elpróbáltuk, hogyan kell magát elvetnie az embernek, ha érzi, hogy ég, és hogyan kell jelezni a tűzoltóknak, hogy baj van. Tényleg elképesztően félelmetes" – ma­gyarázta Andrea, akit lelkileg komolyan megviselt ez a feladat.

 

"Felgyújtani a szerelmedet szerintem sokkal nehezebb, mint felgyújtva lenni" – tette hozzá a táncosnő.

 

Még több érdekes sztárhírért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: