2012-06-28 12:30:29• hírek • Kocsis Zoltán

Felgyújtotta exfelesége autóját Sárközújlakon

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Családi perpatvar és az alkohol áldozatává vált egy Renault típusú szemgépkocsi Sárközújlakban. Az egykori férj mérgében és részegségében lángra lobbantotta az autót.

Szerda este 21.50-kor a 112 számú egységes segélyhívó telefonszámon értesítették a Sárközújlaki Körzeti Rendőrséget, hogy G. Maria háza előtt lángokban áll egy személygépkocsi.

A helyszínre érkező rendőrök kihallgatták a szemtanúkat és kiderült, hogy a nő egykori férje gyújtotta fel a járművet. A 68 éves Vasile Z. a válás ellenére ugyanabban az ingatlanban lakik, mint egykori felesége.

Az alkohol hatása alatt álló férfi egy családi vita után dühödött fel, benzinnel belocsolta az autó motorháztetőjét. Amire a helyi civil tűzoltók a helyszínre érkeztek, a károsult lánya segítségével már eloltotta a tűzet.

Vasile Z. ellen rongálás miatt indít eljárást a hatóság, az általa a Renault-ban okozott kár értéke pedig eléri az ezer eurót.

Érdekesség, vagy csak furcsa egybeesés, hogy húsz nap leforgása alatt ez már a második autótűz Sárközújlakon. Június 16-án este negyed kilenc körül Feher Vasile autója kapott lángra. Mire a tűzoltók kiértek, az autó teljesen kiégett. A tüzet rövid zárlat okozhatta egy sérült kábel miatt. A keletkezett kár értéke közel 9.000 lej volt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: