2020-03-13 09:31:03• hírek • közlemény

Felfüggeszti területi irodáinak nyitva tartását az RMDSZ

A kormány járványügyi intézkedései, a koronavírus járvány megfékezése, de főleg közösségünk egészségének megóvása érdekében az RMDSZ meghatározatlan időre felfüggeszti Szatmár megyei irodáinak működését.

Ennek értelmében a már egyeztetett fogadóórák egy későbbi időpontra tolódnak, ahogyan a honosítási ügyintézések, magyar állampolgársági ügyintézések, konzuli napok egyaránt. A következő időszakban az RMDSZ Szatmár megyei munkatársai telefonos, illetve online állnak a magyar közösség rendelkezésére. A lakosok kérdéseiket a következő telefonszámokon tehetik fel: Szatmárnémeti: 0261-713566, Nagykároly: 0261 – 864864, Tasnád: 0261 – 825652.
 

Ugyanakkor az RMDSZ ismételten felhívja a figyelmet arra, hogy a szövetség nem szervezi meg idén március 15-i tömeges köztéri megemlékezéseit. A legfontosabb most az, hogy a közösségünk tagjai biztonságban legyenek, egészségüket ne veszélyeztesse semmi. Az RMDSZ azt javasolja a magyaroknak, hogy március 15. alkalmából egyénileg vagy kiscsoportokban helyezzék el koszorúikat a megemlékező helyeken, így tesznek a Szövetség helyi és országos vezetői is. A Szövetség arra kér mindenkit, hogy tartsa be a közegészségügyi előírásokat!
 

A Szatmár megyei RMDSZ ugyanakkor fontosnak tartja felhívni a figyelmet arra, hogy ne feledkezzünk meg az idős személyekről és azokról, akik egyedül élnek.  Segítsük mindennapjaikat lehetőségeink szerint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: