2015-03-10 15:05:54• hírek • Kocsis Zoltán

Részeg autós csapódott kerítésnek Batizon

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Ittas sofőr okozott közlekedési balesetet hétfőn Batizon: autójával egy kerítésnek ütközött. Szatmárnémetiben szabálytalankodó kamaszlányt gázolt egy nyugdíjas.

Két komolyabb közlekedési baleset történt hétfőn Szatmár megyében, ám szerencsére mindössze egy személy szenvedett csak kisebb sérüléseket. A 15 éves kamaszlány szabálytalan helyen, elővigyázatlanul és szabálytalankodva szeretett volna átjutni a Hunyadi (Corvinului) utca másik oldalára. Csakhogy pontosan a 69 éves nyugdíjas vezette FIAT elé szaladt.

Szerencsére a kamaszlány kisebb sérülésekkel megúszta az esetet, a gépkocsivezető alkoholtesztje pedig negatívnak bizonyult, így gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indul ellene eljárás.

Némi meglepetésre nem történt személyi sérülés abban a balesetben, amely szintén hétfőn történt Batizon, amikor a 26 éves Adrian F. az Osvareu és a Siru Mare utcák kereszteződésében elveszítette uralmát Volkswagen típusú személygépkocsija fölött és egy ház kerítésének, valamint kapujának csapódott.

A baleset következtében jelentős kár keletkezett mind a gépkocsiban, mind pedig az ingatlan kerítésében és kapujában. A helyszínelő rendőrök ráadásul megállapították, hogy a 26 éves férfi alkohol befolyása alatt vezetett: kifújt levegőben 0,60 mg/l alkoholkoncentrátumot regisztrált a szonda.

A hétfői napon összesen négyen maradtak vezetői engedély nélkül Szatmár megyében alkoholfogyasztás miatt. További két jogosítványt függesztett fel a közúti rendőrség a sebességkorlátozás átlépése, valamint szabálytalan előzés miatt. A Szatmár Megyei Rendőrség munkatársai hétfőn 276 közlekedési bírságot szabtak ki 32.500 lej értékben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: