2019-03-22 13:22:50• hírek • Bede Emőke

Felfüggesztett jogsival is bátran autózik néhány sofőr

Csütörtökön nem kevesebb mint 160 pénzbírságot szabtak ki a szabálytalankodó autósokra, kiegészítő intézkedésként pedig 5 vezetői engedélyt bevontak. Igen ám, csakhogy voltak olyanok is, akiktől már nem volt mit elvenni.

A közlekedési rendőrök elsőként egy Vaslui megyei férfit füleltek le, aki Szatmárudvari területén autózgatott. Aztán a mezőpetri egyenruhások Piskolt területén igazoltattak egy Bihar megyei sofőrt, akinek szintén nem volt mit felmutatnia a közúti ellenőrzés során. A 31 és 32 éves férfiak ellen a hatóság jogosítvány nélküli vezetés miatt indított eljárást.


A mezőpetri rendőrök emellett a Gépjármű-nyilvántartási Hivatal munkatársaival is szerveztek egy közös akciót, melynek eredményeképp 17 pénzbírságot szabtak ki a sofőrökre, melyeknek összértéke eléri a 3915 lejt. Ugyanakkor bevontak négy forgalmi engedélyt is: kettőt azért, mert az autó károsanyag-kibocsátása meghaladta a megengedettet, egyet-egyet pedig a nem megfelelő abroncsok és fóliák használata miatt - tájékoztatta portálunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség sajtóosztálya.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # koronavírustérkép # baleset # helyhatósági2020 # SzatmárnémetiVSK # események # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: