2020-03-23 07:58:56• hírek • Blikk.hu

"Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez.." - édesanyját gyászolja Szabó Győző

Szabó Győző nagyon közel állt az édesanyjához, fáj neki a veszteség / Fotó: Fuszek Gábor
Szabó Győző nagyon közel állt az édesanyjához, fáj neki a veszteség / Fotó: Fuszek Gábor

A színész édesanyja, Mária a múlt hét vége felé hunyt el. Győző szomorúan mesélt a Blikknek a legdrágább szerettéhez fűződő kapcsolatáról és leírhatatlan fájdalmáról.

– Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez... Még nem is igazán tudatosult bennünk, hogy nincs többé – mondta magába roskadva a színművész, aki bár távol élt az édesanyjától, mindennap beszéltek. – Anyu Nyírbátorban lakott, de szinte mindennap beszéltünk telefonon. Amikor már néhány napja nem értük el, rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet...

Győző a múlt hétvégén már a temetés részleteit intézte.

– Ilyenkor annyi érzés és annyi gondolat kavarog az emberben. Rossz, de nem lehet megállni, nem lehet feladni. Itt vannak a gyermekeim, akik miatt tartanom kell magam és erősnek kell mutatkoznom minden pillanatban – jelentette ki Szabó Győző.

A színész korábban óvónőként dolgozó édesanyját nagyon szerették a városban, sokan emlékeztek meg róla, s nyilvánítottak részvétet a gyászoló családnak. Győző még nem tudja pontosan, mikor és hogyan vesznek végső búcsút édesanyjától, ám szeretne méltóképpen elköszönni tőle.

Közel álltak egymáshoz, s amilyen gyakran lehetett, találkoztak is. Mária néni imádta az unokáit, a 22 éves Borit és a kilencéves Misit, boldog volt, amikor egy éve megszületett fia harmadik gyermeke, Gáspár is. A színész számára meghatározó volt a szüleihez fűződő kapcsolata, édesapja egyben a barátja is volt, míg édesanyja a születésétől kezdve mindenben támogatta a gyermekét. Ötvenhez közel pedig már a Valami Amerika-filmek sztárja is tudja, vigyáznia kell magára, hogy minél tovább maradhasson gyermekei mellett.

– 49 évesen nem számolgatom, hogy mennyi idős leszek, amikor Gazsi érettségizni fog, de érzem a felelősséget, magamra is vigyáznom kell – mondta a színész tavaly a Storynak.

Saját életéből készít filmet

Tavaly nyáron kezdték forgatni a Toxikoma című filmet az azonos című regényből, amelyben Szabó Győző élete kemény, drogfüggő időszakáról vall. A színészt a filmben jóbarátja és legkisebb gyermekének keresztapja, Molnár Áron alakítja. A bemutatót erre az évre tervezték korábban.


További bulvárhírekért látogasson el a Blikk.hu oldalára!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # hétvégiinterjú # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: