2014-05-03 15:23:24• hírek • Kocsis Zoltán

Félezren buliztak a SzIN első estéjén

A szervezők számításai és a jegyeladások alapján közel ötszázan vettek részt péntek délután és este a Szatmári Ifjúsági Napok első napján a Szatmárnémeti melletti Aquastar aquaparkban. A buli szombaton sportversenyekkel és újabb remek koncertekkel folytatódik.

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés által több éves szünet után ismét életre hívott rendezvény képzeletbeli kapuit péntek délután 18.00 órakor nyitották meg. Az Aquapark egyszerre modern és kellemes helyszínnek bizonyult mind a különböző játékok, mind pedig a késő esti koncertek számára.

Az első órák ugyanis a mókáé és a kacagásé volt. A jelentkezők több vicces ügyességi játékon mérhették össze leleményességüket, találékonyságukat, szerencséjüket. Merthogy minderre szükség volt például amikor a pingpong-labdával kellett beletalálni a söröspohárba vagy az oroszlán szájába. A sörivóversenynél a gyorsaság mellett a technika is fontos szerepet játszott, akárcsak amikor a párok lábaira lufikat kötöttek és úgy kellett a másik lufiját kipukkasztani, hogy közben a tied épen maradjon. A hátrakötött kézzel zajló evőversenynél pedig a jó ég a megmondhatója, hogy milyen adottságokra volt szüksége az embernek...

A játékokat követően - és némi zápor után - a Veszprémről érkezett Hősök nevű hiphoposok nyitották a koncertek sorát. Őket a 2008-as Megasztár döntőse, Fekete Dávid követte, majd a lemezlovasok vették át a stafétabotot. Magyarország évek óta egyik sztár-DJ-je, Sterbinszky ezúttal sem okozott csalódást, mint ahogy ismert szatmári kollégája, DJ Oli sem.

A Szatmári Ifjúsági Napok szombaton legalább ehhez hasonló izgalmakkal és koncertekkel várja az Aquastarba mindezokat, akik remek kikapcsolódásra, szórakozásra vágynak. Az eseménysorozat ezúttal is 18.00 órakor kezdődik, ezúttal az aquapark sporttermében, ahol különböző sportvetélkedők pörgethetik fel a résztvevők és a nekik szurkolók adrenalinszintjét.

Este pedig ismét dübörögnek a hangfalak. A sort a szatmári reggae és ska avatott képviselője, a Straightup zenekar nyitja 22.00 órától. Őket a Megasztár 2008-as győztese, Király Viktor követi 22.45-től. Újabb háromnegyed órával később a fekete zenék egyik legjobb magyarországi lemezlovasáé, Gem-B-é lesz a főszerep, míg a 2014-es SzIN-t Dj Justin zárja.

Az eseményről készült fotókat itt nézheted meg!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: