2015-09-27 11:30:49• hírek • Kocsis Zoltán

Félezernél is többen buliztak a Bertici Fivérekkel és barátaikkal

Ismét bombasztikusra sikerült a Bertici Fivérek és barátaik által tartott gigabuli. Ennek bizonyítékául álljon itt két röpke adat: tíz órán keresztül közel hatszázan mulattak az Esedra lakodalmas teremben.

A banzáj délután 17 órakor kezdődött, egymást követték a műfaj sztárjai. Fellépett az örök showman Győzike, a Csillag születik győztese, László Attila, a Budapesti Operettszínház sztárja, Dancs Annamari, a legbájosabb mulattatós, Henna, a legmulattatóbb házaspár, Jolly és Suzy, a szövegírók sztárja, Sihell Ferry, valamint Kaczor Feri, a Desperado, Tilinger Attila, Fekete Dávid, a Hungarian Pop Top házigazdája, Josh, Magic of Music, az Insect paródiazenekar, Kristóf Katalin és Milán, a Szimpla Kárpáci, az Erdélyi Mulató, a Két Haver, Morvai Dani, Daavid, a Balance Band és Csorvási Szabi.

Természetesen színpadra léptek és a legnagyobb ovációt kapták a házigazdák, a Bertici Fivérek! Egymást követték a slágerek és hatszáz torok énekelte velük együtt a régi és új dalokat. Közben pedig több száz pár láb ropta a táncot megállíthatatlanul.

Óriási buli volt, aki lemaradt, tényleg sajnálhatja! De nem maradt le róla teljesen, ugyanis a Bertici Fivérek műsorában, a Zenés Barátságokban november elsejétől megnézheti a Muzsika TV hullámain.

A mulatós zene királyainak azonban van egy talán ennél is jobb híre: tavasszal megismétlik a partit! Erre a vigasságra decembertől lehet majd jegyet kapni, a rajongók, ha nem akarnak lemaradni róla, kövessék a Bertici Fivérek Facebook-oldalát és hírportálunkat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: