2019-02-07 06:09:34• hírek • Blikk.hu

Félév múlva megszerzi az amerikai állampolgárságot Vajna Tímea

Már csak félév, és megszerzi az amerikai állampolgárságot Vajna Tímea.

Az USA-ban kezd új életet férje halála után Vajna Tímea. A 36 évesen megözvegyült egykori szépségkirálynő alig féléven belül megszerzi az amerikai állampolgárságot is, aminek érdekében már jó időt eltöltött odakint. A Story információi szerint, Timi mindent megtesz azért, hogy tökéletesítse angoltudását, amit edzés előz meg, majd jöhet a színiiskola is, ahol imádják az akcentusát, amin egyébként szeretne még dolgozni.
 

A Story úgy tudja, hogy ha Timi Los Angelesben tartózkodik, akkor egy negyvenemeletes, üveg-arcél toronyházban él, ahonnan rálátni a HOLLYWOOD feliratra. Az itt lakókra kényelmét és biztonságát egy 80 fős személyzet biztosítja, de lehetőség van luxus autó bérlésre is, nem beszélve egyéb szolgáltatásokról, mint például a magánszakácsok.
 

Timi korábban megpróbálkozott a színészettel is, azonban jelenleg influencerként is tevékenykedik, azaz az Instagramon mutat,reklámoz kozmetikai, vagy épp divatcikkeket, nem kis sikerrel. 2016-ban nyitotta meg a Mr.Funk nevű fánkozóját Budapest belvárosában, de szépségversenyek megszervezésével is foglalkozik.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: