2011-03-18 09:13:17• hírek • Blikk

Feleségkereső show-t kap Alekosz

Benkő Dániel után Alekosznak is segít feleséget találni az RTL Klub . A Való Világ nőcsábászának már többször sikerült bebizonyítania a gyengébbik nem tagjai közül talán nincs is olyan, akinél ne próbálkozna, és akár sikerrel, akár kudarccal jár a kitűzött feladat, Alekosz soha nem adja fel! Addig keres, amíg meg nem találja az Igazit!

A villa okostojása szerelmet vallott már Giginek (21), férjétől akarta elcsábítani Ginát (29), belehabarodott Anikóba (22), Évához fűződő románca pedig egyelőre csak plátói, de titkon már a legnagyszerűbb nőnek nevezte, akivel valaha találkozott, sőt, azt is állította: el tudná képzelni, hogy a törtetőtől legyen gyereke.

Alekosz Lilunak is udvarolt egy kicsit, sőt az iskolahét alatt még a Villa nála jóval idősebb illemtanárnőjénél is bepróbálkozott.

A tökéletes feleség megtalálásában pedig hamarosan az RTL Klub is segítséget nyújt neki. Információink szerint ugyanis a Villa okostojásával egy feleségkereső műsort terveznek. A hölgyek pedig nem kapnak zsákbamacskát, hiszen a Villában töltött majd' fél év alatt alaposan megismerhették már Alekosz rigolyáit, udvarlási szokásait, de még szexuális igényeit is, ami valljuk be, szinte kielégíthetetlen. Vagyis a hölgyeknek fel kell majd kötni a szoknyájukat, ha valóban meg akarják szerezni maguknak a Villa görög istenét.

A hamarosan induló valóságshow-ban segítsége is lesz a válogatásban Alekosznak. Méghozzá Villabeli jó barátja, Olivér személyében, aki kíméletlen kritikáival valószínűleg nem lesz könyörületes a hölgyekhez.

Alekosz édesanyja szerint azonban fiának semmi szüksége arra, hogy így találjon magának feleséget, Vája úgy gondolja, hogy amint fia kiteszi a lábát a Villából, dögleni fognak utána a csajok.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.

A rajongók már jól ismerik Alekosz rigolyáit, udvarlási szokásait, de még szexuális igényeit is
A rajongók már jól ismerik Alekosz rigolyáit, udvarlási szokásait, de még szexuális igényeit is


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: