2014-12-23 09:53:48• hírek • Blikk.hu

Feleségét gyászolja Charlie

„Szilveszteréjjel, ülünk egy széken, kettesben, úgy, mint rég” – énekelte Horváth Charlie vasárnap este a Különös szilveszter című slágerben a Cserháti Zsuzsa- és Máté Péter-emlékesten a Syma Csarnokban, miközben a feleségét gyászolta.

Széles Katalin képzőművész ugyanis néhány órával a koncert előtt távozott az élők sorából a Kútvölgyi kórházban.

Charlie csak a színfalak mögött árulta el: a gyilkos kór aznap vitte el az ő Katiját, de a színpadon csak a szűnni nem akaró taps közben lett könnyes a szeme. Talán megérzett valamit a közönség a legendás énekesből kisugárzó energiából, mert többször is visszatapsolták, és Charlie a kedvükben járt, miközben a létező legnagyobb fájdalom emésztette belülről.

A szakmában sokan tudták, hogy Charlie feleségének állapota a nyár folyamán kritikusra fordult, és ez a hír eljutott szerkesztőségünkbe is.

- Charlie talán jobban szenved, mint én, de nem akarja, hogy bárki is sajnálja - magyarázta akkor, a júliusi Tátrai Band-koncertet követően lapunknak Tátrai Tibor.

- Charlie itt sírt a vállamon, és kérdezgette, hogyan bírtam, hogy csináltam, mert hamarosan ő is özvegyen marad. Annyi erőt adtam neki, amennyit csak tudtam - mesélte Komár Kriszta november végén az Új köztemetőben, ugyanis Charlie volt az első látogató Komár László síremlékének avatásán.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: