2008-10-21 18:20:00• hírek • Szatmár.ro

Félelmetes álarcok a kastélyban

A környékbeliek leginkább csak az amerikai filmekből ismerik a Halloweent, amely a vigyorgó tökpofákról, a rémisztő álarcokról, a csokit gyűjtő gyerekekről vált híressé. Itt a lehetőség, hogy mindenki megismerje az ünnep igazi hangulatát.

A Nagykárolyi Művelődési Ház először szervez Halloween partit. A szellemes eseményre október 24-én, a Károlyi Kastély lovagtermében kerül sor, ahová a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak, aki szeretné személyesen is átélni a borzongást, és felhőtlenül mókázna gyermekeivel.

Az est jó hangulatához minden feltétel adott lesz, hiszen félelmetes díszlet, jó zene, forralt bor, rémisztő álarcok, meleg sült tök szeletek, forró sült gesztenye és számtalan szebbnél szebb töklámpás idézi majd fel az amerikaiak sajátos ünnepét.

Ön is készíthet, Ön is elhozhatja és be is nevezheti a sajátját, hiszen az est fő attrakciója a töklámpás szépségverseny lesz. A nyertes töklámpás büszke tulajdonosa hazaviheti a rendezvény fődíját. Ezen kívül jelmez-, és sminkversenyt is szerveznek, ahol természetesen a legfélelmetesebb lesz a nyerő. Jöjjön el és élje át az év legszellemesebb ünnepének különleges varázsát - mondta el a Szatmár.ro-nak Georgescu Bogdan, szervező.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: