2019-03-17 11:20:09• hírek • Szatmár.ro

Félelem vagy szenvedély? Te döntesz! Vicsápi Natália vállalkozónő, mentor és édesanya előadása

Mácius 23-án érkezik városunkba Vicsápi Natália, vállalkozónő, mentor, feleség és édesanya. A 2019-es roadshowjának első állomása vagyunk. Az előadására személyes meghívóját az alábbiakban tolmácsoljuk:

"Az idei évem az „Élj szenvedéllyel! Félelem vs. Szenvedély, Te döntesz!” című roadshow keretein belül teljes egészében a szolgálatnak, a segítésnek, az útmutatásnak szentelem. Heti egy alkalommal, minden héten, ingyenesen tartok előadást különféle témákban Magyarországon illetve a környező országokban is.
 

Előadásaim során, öt alaptémát feldolgozva mutatom meg neked a tudatos élet szemszögéből az utat a problémáid megoldásához. A témakörök:

 

Az önbizalomhiány
A pénzügyi vagy vállalkozásbeli gondok
A párkapcsolati problémák
A teljesen lebénító és cselekvésképtelenné tévő félelmek
A családi viszonyok és a szülő gyermek kapcsolat

 

Ezen témákat alaposan körbejárva tárom fel előtted, hogy a reális valóságtól mennyire távol élted mindennapjaid. Rámutatok milyen óriási mértékben éled szüleid életét a sajátod helyett, milyen roppant terheket cipelsz a válladon anélkül, hogy tudnál róla, mennyire befolyásolja ez a realitásod és egyidejűleg milyen mértékben gátolja minden kitűzött célod elérését. Természetesen arra is választ kaphatsz, hogy lépj ki ebből a végtelennek tűnő történetből. Ugyanis létezik kiút, van másképp...

 

Elgondolkodtál már azon, vajon azért születtél meg, hogy boldogtalan legyél, hogy végig rohand az életed? Bizony nem!

 

Állj meg egy picit, adj magadnak 2 óra szabidőt és gyere el az előadásomra. Lásd meg, hogy a régi szokásaiddal, a régi módon folytatódik, ismétlődik minden. Tarts velem és megmutatom, hogy hogyan változtass! A részvétel az előadáson ingyenes.

 

Jelentkezési szándékod kérlek jelezd a https://nati.life/te-dontesz oldalon. Köszönöm! Nagyon nagy szeretettel várlak!

 

Helyszín: a Caritas Szatmárnémeti kirendeltségének székhelye a Lükő Béla utca 15. szám alatt."

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: