2009-08-27 14:21:01• hírek • Szatmár.ro

Felejtse el a magas fűtésszámlát

Ha beleunt már abba, hogy a téli hónapokban a családi kasszáját jócskán megnyirbálja a havi fűtésszámla, váltson olyan fűtéstechnikára, amellyel fele annyi összegből is melegen tarthatja otthonát. A szatmárnémeti székhelyű Talentum Kft. egyedülálló forgalmazója Romániában az energiatakarékos és környezetbarát pelletes kazánoknak.

A Talentum Kft. 15 éve ismert a helyi piacon, fürdőszoba felszerelésektől kezdve egészen a fűtéstechnikai rendszerekig minden ehhez tartozó kelléket forgalmaznak. A cég két éve kötött partnerséget egy csehországi vállalattal, amelynek eredményeként országunkban kizárólagos forgalmazói lettek az OPOP pelletes kazánoknak. Jelenleg országszerte 24 megyében vannak partnereik, akik helyi szinten foglalkoznak ennek az új technológiának a népszerűsítésével és értékesítésével. Mára már több mint négyszáz otthont szereltek fel pelletes fűtéstechnikával.

A pellet egy olyan teljes mértékben természetes alapanyagokból készülő, kiválóan égethető újrahasznosított anyag, amelyet fűrészporból és darált faforgácsokból préselnek össze. Teljesen környezetbarát, hiszen égése során mindössze annyi szén-dioxidot bocsájt ki, amennyit a fa élete során magába épített, így nem növeli a levegőben található káros anyagokat, ezáltal pedig nem járul hozzá az üvegházhatáshoz sem.


Váltson energiatakarékos és környezetbarát pelletes kazánra.


A pelletes kazánok használata nem csak jóval olcsóbb, de sokkal kényelmesebb is mint a tűzifával, gázzal, vagy villanyenergiával működő fűtőrendszerek működtetése. Míg a tűzifát használójának fel kell vágatni, tárolni kell, és a kiegyensúlyozott hőmérséklet érdekében gondoskodni kell a tűz rendszeres megrakásáról, addig a 15 kilogrammos kiszerelésben kapható pellet kis helyen is elfér, nem beszélve arról, hogy a kazánhoz tartózó tárolótartály önmagát szabályozva adagolja a fűtéshez szükséges égetési anyagot.

A fával szemben a pellet előnyének nevezhetjük azt is, hogy kevesebb anyag felhasználásával érthetjük el a szükséges hőfokot. Önnek csak annyi a dolga, hogy beállítsa a kívánt szobahőmérsékletet és élvezze az otthon melegét, anélkül, hogy félnie kellene a hatalmas fűtésszámlától. A pelletes kazánok a fűtött háztól függően 7 vagy akár 12 napig is képesek arra, hogy saját magukat ellátva biztosítsák a meleget.

A pelletes kazánok nemcsak környezetbarát és energiatakarékos technológiájuk miatt előnyösek, hanem azért is mert nagyon egyszerű a beszerelésük, és bármilyen más kazánnal összeköthetők. Megfelelő működésüknek egyetlen feltétele, hogy hőszigetelt otthonokba kerüljenek beszerelésre.

Ha többet szeretne megtudni a jövő fűtéstechnikájáról böngésszen a www.talentumsm.ro oldalon, ahol részletes termékleírást kaphat. Ha kérdése van írjon az office@talentumsm.ro e-mail címre, vagy tárcsázza a 0261/ 717 170-es, illetve a 0745 138 827-es telefonszámok egyikét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: